Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές & Αλλαγές

Τα σανδάλια πρέπει να δοκιμάζονται σε μαλακές επιφάνειες για να αποφευχθούν σημάδια και φθορές στις σόλες ή το δέρμα. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία. Επιστροφές που δεν ανταποκρίνονται στην πολιτική μας δεν θα γίνονται δεκτές και το προϊόν θα επιστρέφεται στον πελάτη.

Επιστροφές

Πριν προχωρήσετε στην αγορά, παρακαλούμε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα μας (μεγέθη, χρώματα, υλικά κλπ.).

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, παρακαλούμε να μας στείλετε mail στο info@greekchichandmades.gr εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας. Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας  Εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα μέσω της αρχικής μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε την αγορά.

Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη και τα αρχικά μεταφορικά έξοδα που καταβάλλατε για την αγορά σας, δεν επιστρέφονται.

Για απορίες ή διευκρινήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγές

Δεχόμαστε αλλαγές για διαφορετικά μεγέθη ή και για άλλα προϊόντα. Τα μεταφορικά έξοδα για τις δύο αποστολές (από εσάς προς εμάς και από εμάς προς εσάς) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Greek Chic Handmades