Ποιοι είμαστε

Ελευθερία Τυράκη
Ελευθερία Τυράκη
Creative Director, Head of Design

Greek Chic Handmades

Η ιστορία μας

Από την εμφάνισή μας στη διεθνή αγορά το 2012, με trademark τον ελληνικό, καθαρό ήλιο, προσφέρουμε δερμάτινα σανδάλια, τσάντες και αξεσουάρ, τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην Αθήνα.


Τα εργαλεία μας

  • Γνήσιες χειροποίητες δημιουργίες από εξειδικευμένους τεχνίτες
  • Πρωτοποριακό και διαχρονικό σχέδιο
  • Υψηλή ποιότητα με χρήση των καλύτερων δερμάτων
  • Sustainability. Όλα τα προϊόντα μας φτιάχνονται αυστηρά κατόπιν παραγγελίας. 0% stock, 100% αγάπη για αυτό που κάνουμε
  • Διαρκής αναζήτηση για την επιλογή των κορυφαίων σε ποιότητα υλικών

Πίσω από τη μάρκα

Η φιλοσοφία μας

Το Greek Chic Handmades γεννήθηκε από φλογερό πάθος για τη δημιουργία ενός brand υψηλής αισθητικής, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες ανεξάρτητες, που θέλουν να ξεχωρίζουν και να αφήνουν το στίγμα τους.

Για εμάς, το Greek Chic Handmades είναι ένα ηλιοκαμένο φιλί στα λατρεμένα νησιά των Κυκλάδων. Είναι το σημείο εκείνο όπου η υψηλή ποιότητα συναντά την υψηλή αισθητική. Τιμούμε την ελληνική παράδοση, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές. Σεβόμαστε και φροντίζουμε κάθε γυναίκα, προσφέροντας αξεσουάρ που θέλγουν, αποπλανούν και αντέχουν στο χρόνο.


Η έμπνευσή μας

Το υπέροχο μπλε και το εκθαμβωτικό φως του Αιγαίου, ο ήλιος που πραΰνει, η ελληνική φιλοξενία, η ομορφιά και διαχρονικότητα του ελληνικού μινιμαλισμού σε boho chic εκδοχές.

Our signature

You can always recognize Greek Chic Handmades sandals by the classy combination “leather with silk” that has essentially introduced us to the market and become the signature of our brand since 2012. Each one of our collections is authentic and unique. Explore them and add a boho-chic touch to your summer outfit.

Greek Chic Handmades About Us