Ποιοι είμαστε

Ελευθερία Τυράκη
Ελευθερία Τυράκη
Creative Director, Head of Design

Greek Chic Handmades

Η ιστορία μας

Από την εμφάνισή μας στη διεθνή αγορά το 2012, με trademark τον ελληνικό, καθαρό ήλιο, προσφέρουμε δερμάτινα σανδάλια, τσάντες και αξεσουάρ, τα οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στην Αθήνα.


Τα εργαλεία μας

  • Γνήσιες χειροποίητες δημιουργίες από εξειδικευμένους τεχνίτες
  • Πρωτοποριακό και διαχρονικό σχέδιο
  • Υψηλή ποιότητα με χρήση των καλύτερων ιταλικών δερμάτων
  • Βιωσιμότητα. Όλα τα προϊόντα μας φτιάχνονται αυστηρά κατόπιν παραγγελίας. 0% stock, 100% αγάπη για αυτό που κάνουμε
  • Διαρκής αναζήτηση για την επιλογή των κορυφαίων σε ποιότητα υλικών

Η φιλοσοφία μας

Το Greek Chic Handmades γεννήθηκε από φλογερό πάθος για τη δημιουργία ενός brand υψηλής αισθητικής, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες ανεξάρτητες, που θέλουν να ξεχωρίζουν και να αφήνουν το στίγμα τους.

Για εμάς, το Greek Chic Handmades είναι ένα ηλιοκαμένο φιλί στα λατρεμένα νησιά των Κυκλάδων. Είναι το σημείο εκείνο όπου η υψηλή ποιότητα συναντά την υψηλή αισθητική. Τιμούμε την ελληνική παράδοση, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές. Σεβόμαστε και φροντίζουμε κάθε γυναίκα, προσφέροντας αξεσουάρ που θέλγουν, αποπλανούν και αντέχουν στο χρόνο.


Η έμπνευσή μας

Το υπέροχο μπλε και το εκθαμβωτικό φως του Αιγαίου, ο ήλιος που πραΰνει, η ελληνική φιλοξενία, η ομορφιά και διαχρονικότητα του ελληνικού μινιμαλισμού σε boho chic εκδοχές.

Η υπογραφή μας

Μπορείτε πάντα να αναγνωρίσετε τα Greek Chic Handmades σανδάλια από το γεμάτο κλάση συνδυασμό «δέρμα με μετάξι» που μας εισήγαγε στη διεθνή αγορά και έγινε το «σήμα κατατεθέν» του brand μας από το 2012. Κάθε μία από τις συλλογές μας, ωστόσο, από είναι μοναδική και ιδιαίτερη. Σανδάλια, τσάντες και κοσμήματα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, σε σχέδια αυθεντικά και 100% χειροποίητα.